Poliisi pyytää kansalaisilta tunnistusapua kuvan nuoresta – liittyy vakavaan väkivaltarikokseen Helsingissä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

HELSINKI

Epäilty rikos tapahtui Helsingin Viikin normaalikoulun piha-alueella maanantaina 4. syyskuuta noin puoli seitsemän aikaan illalla.

Helsingin poliisilaitos tiedottaa poliisin tutkivan Helsingissä tapahtunutta epäiltyä väkivaltarikosta. Helsingin poliisi pyytää tiedotteessaan yleisöltä tunnistusapua vakavan väkivaltarikoksen selvittämiseksi.

Epäilty rikos tapahtui Helsingin Viikin normaalikoulun piha-alueella maanantaina 4. syyskuuta noin puoli seitsemän aikaan illalla.


Poliisilla olevan materiaalin perusteella tunnistettava henkilö on noin 16–20-vuotias. Hänellä oli tekoaikaan yllä mustat tennarimalliset kengät, valkoiset sukat, mustat verryttelyhousut, joissa on valkoinen raita sivuilla, ja musta takki. Henkilön hiukset ovat mustat ja mahdollisesti kiharat.

Poliisi pyytää kansalaisilta tunnistusapua kuvan nuoresta - liittyy vakavaan väkivaltarikokseen Helsingissä 1
Poliisin julkaisema koko kuva.

Vihjeet pyydetään ilmoittamaan puhelimitse 050 562 7405 tai vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi. Poliisi kiittää tiedotteessaan kansalaisia avusta jo etukäteen.


Liittyy todennäköisesti Viikissä samana päivänä tapahtuneeseen poliisioperaatioon.

Helsingin poliisilla oli poliisioperaatio samaisena iltana Viikissä. Helsingin poliisilaitos tiedotti operaatiosta X-tilillään maanantai-iltana 4. syyskuuta kello 20.24.

Helsingin poliisilaitos kertoi tuolloin, että poliisi oli paikalla Viikissä selvittämässä alkuillasta tapahtunutta väkivaltatilannetta.

Poliisi ei tuonut tuolloin julki tarkempia tietoja tapauksesta. Helsingin poliisi sanoi tiedottavansa asiasta lisää myöhemmin, kun lisätietojen antaminen on mahdollista.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -