Poliisi pyytää havaintoja vahingontekoon Joensuussa – lisäksi Joensuussa rattijuoppo ajoi ojaan ja autoilija törmäsi toisen auton perään liikennevaloissa

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

JOENSUU

Nainen ajoi auton syvälle ojaan kovassa humalassa Ilomantsintiellä lauantai-iltana.

27.02.2021 klo 19.00 aikaan naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Joensuussa Ilomantsintiellä. Hätäkeskuksen ilmoituksen mukaan paikalle mennyt poliisipartio oli löytänyt paikalta syvälle ulos tieltä penkkaan ajetun henkilöauton ja naisen, jolle tehty puhalluskoe oli osoittanut 1,7 promillea. Ei henkilövahinkoja. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Pelastuslaitos tarkasti naisen kunnon.

Autoilija törmäsi toisen auton perään liikennevaloissa ja poistui paikalta. Poliisi pyytää autoilijaa ilmoittautumaan.

27.02.2021 klo 18.45 aikaan henkilöauto oli törmännyt toisen auton perään Kuopiontien ja Kajaanintien risteyksessä liikennevaloissa ja poistunut paikalta jäämättä selvittämään asiaa. Törmänneen auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Auto, johon törmättiin, oli ollut pysähtyneenä punaisen liikennevalon vuoksi. Epäilty ajoneuvo on poliisin tiedossa, kuljettaja voi ilmoittautua numerossa 0295 41 5320.

Autoa vahingoitettiin parkkipaikalla Latolankatu 21:ssä, poliisi pyytää havaintoja.

27.02.2021 klo 23.10 aikaan oli vahingoitettu autoa Latolankatu 21 parkkipaikalla, jossa oli kävelty auton päällä ja potkittu sitä . Asiaa tutkitaan vahingontekona, havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 41 5320.

Lähteenä: Poliisi