Poliisi pyytää havaintoja Lohjalla tapahtuneen kuolemaan johtaneen onnettomuuden onnettomuusauton liikkeistä

LOHJA

Onnettomuusautona oli valkoinen BMW M6 -avoauto, joka kulki Lohjan suunnasta kohti Saukkolaa, kun se ajautui ulos tieltä pellolle. Kyydissä ollut noin 30-vuotias nainen menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii Lohjalla maanantai-iltana 8. toukokuuta tapahtunutta kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Poliisi julkaisi tapahtuneeseen liittyen aiemmin kaksi tiedotetta ja perjantaina 26. toukokuuta kolmannen, jossa se pyytää onnettomuuteen havaintoja.

Onnettomuus tapahtui Saukkolantiellä Saukkolantie 550:n kohdalla. Siitä tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 19.20. Kyseessä oli henkilöauton ulosajo. Henkilöautossa kyydissä ollut noin 30-vuotias naismatkustaja loukkaantui tilanteessa vakavasti, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Nainen menehtyi sairaalahoidossa myöhemmin. Poliisin suorittaman tapahtumapaikkatutkinnan perusteella on todennäköistä, että kuljettaja on ajanut merkittävää ylinopeutta, mutta hänen ei epäillä olleen päihtynyt. 

Onnettomuusautona oli valkoinen BMW M6 -avoauto, joka kulki Lohjan suunnasta kohti Saukkolaa, kun se ajautui ulos tieltä pellolle. Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja ulosajosta sekä kyseisen ajoneuvon liikkeistä ennen onnettomuutta. Autossa oli tapahtuma-aikaan punaiset siirtokilvet.

Havainnot pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen liikennerikostutkinta.lansi-uusimaa@poliisi.fi.

Menehtymiseen liittyvästä kuolemansyyntutkinnasta poliisi ei salassapidosta johtuen tiedota tarkemmin. Poliisi jatkaa ulosajoon liittyvää esitutkintaa noin 35-vuotiaan mieskuljettajan osalta sekä teknistä tutkintaa. Kuljettajaa epäillään tällä hetkellä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kuolemantuottamuksesta.


Ota Facebook-tilimme haltuun tästä, niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.