Poliisi pyytää havaintoja Jyväskylän Savelassa huhtikuussa tapahtuneeseen suojatieonnettomuuteen havaintoja

JYVÄSKYLÄ

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana liikenneonnettomuus, johon poliisi pyytää havaintoja. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin tutkivan liikenneonnettomuutta, joka tapahtui Jyväskylässä ennen huhtikuun puoliväliä.

Onnettomuus tapahtui Savelassa Laajavuorentien ja Vesangantien risteyksessä torstaina 13. huhtikuuta noin kello 18.00. Onnettomuudessa autoilijan epäillään ajaneen risteystä ylittäneen pyöräilijän päälle suojatien jatkeella. Törmäyksessä pyöräilijä lensi auton konepellin kautta maahan. Valkoisen katumaasturin kuljettaja ei pysähtynyt paikalle, vaan poistui paikalta. Alaikäinen polkupyöräilijä loukkaantui lievästi. 

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä.

Tutkinnan keinoin asiaa ei ole saatu selvitettyä, joten poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tilanteesta ja erityisesti onnettomuuteen liittyvästä tapahtumapaikalta poistuneesta ajoneuvosta sekä sen kuljettajasta. Poliisi pyytää myös autonkuljettajaa ilmoittautumaan. Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi(at)poliisi.fi.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä, niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Keski-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.