Poliisi oikoo “Valtamedian” uutisoimaa “joukkotappelua” Vantaalla – lisäksi poliisi on edennyt tutkimuksissaan Vantaalla tapahtuneen laituriepisodin kanssa

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

VANTAA

Vantaalla Kuusijärven uimarannan 22.6. illan tapahtumien tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa.

Tapauksessa joukko nuoria ahdisti alle 15-vuotiaan nuoren laiturin alle ja pomppi tämän jälkeen laiturin päällä. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Uimarannan tapauksen selvittely jatkuu edelleen tapahtumien kulun selvittämisellä ja asianosaisten kuulemisilla. Esitutkinnassa on kuultu jo useita osallisia ja tässä vaiheessa kaikki poliisin tiedossa olevat osalliset ovat olleet nuoria, alle 18-vuotiaita.

Esitutkinta on vielä kesken ja sen turvaamiseksi poliisi ei toistaiseksi tiedota tapauksesta enempää. Tapauksesta tiedotetaan mahdollisesti lisää tutkinnan edetessä.

Kuusijärvellä myöhemmin samana iltana tapahtunut pahoinpitely ei liity edellä mainittuun tapaukseen, vaan sitä tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa erillisenä tapauksena. Poliisin tietojen mukaan kyseessä ei julkisuudessa uutisoidusta poiketen ole joukkotappelu. Tapahtumien kulku tämän pahoinpitelyn osalta on esitutkinnassa pääpiirteissään selvitetty.

Lähde ja teksti: Poliisi