Poliisi kaipaa havaintoja useisiin varkauksiin ja vahingontekoihin Etelä-Kymenlaaksossa

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

ETELÄ-KYMENLAAKSO

Poliisi on saanut useita anastusilmoituksia Kotka-Hamina-Pyhtää-Virolahti alueella kuluneena viikonloppuna. Perjantaina oli useita näpistyksiä elintarvikeliikkeissä, joissa vietiin ruokaa ja alkoholijuomia. Lisäksi on ilmoitettu häkkivarastomurto Kotkassa ja perämoottorivarkaus sekä Pyhtäällä, että Virolahdella. Haminassa varkaiden matkaan lähtivät pihalla asennusta odottaneet uudet ikkunat ja Kotkan Hovinsaarella varastomurron yhteydessä anastettiin sekalaista omaisuutta. Huoltoyhtiön ajoneuvoon oli murtauduttu Kotkassa Karhuvuoressa, polkupyörä anastettu Ristinkalliolla ja Jylpyntiellä oli murto tuotantotiloihin jäänyt yritykseksi.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295 414 559.

Viikonlopun aikana on lisäksi ilmoitettu ajoneuvoihin kohdistuneita vahingontekoja. Pyhtäällä oli usea työkone joutunut vahingonteon kohteeksi. Lisäksi Kenttäkadulla Kotkassa autosta oli rikottu kaikki renkaat.

Lähde: Poliisi