Poliisi kaipaa havaintoja rakennustyömaamurrosta Lappeenrannassa – lisäksi Lappeenrannan liikenteessä törttöiltiin urakalla: mm. kännisen kuljettamasta autosta tippui matkustaja

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LAPPEENRANTA

Poliisi tavoitti Lappeenrannan Pallon kaupunginosassa kuljettajan, jonka epäillään ajaneen henkilöautoa päihtyneenä ja jatkamalla ajoa, vaikka autossa ollut matkustaja oli pudonnut kyydistä. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Ensihoito saapui paikalle tarkistamaan kyydistä tippuneen henkilön vammat, joista poliisi ei tiedota tarkemmin. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja pahoinpitelynä.


Poliisi pysäytti Joutsenossa henkilöautonkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.


Henkilöauto ajautui sivuluisuun ja auto päätyi omakotitalon viereiseen ojaan Lappeenrannassa Mattilan kaupunginosassa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Poliisi tavoitti kuljettajan ja tämän epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Varkaus Lappeenrannassa 3.-6.7.2020 Mannerheiminkadulla

Rakuunamäellä murtauduttiin rakennustyömaalle ja anastettiin sähkötyökaluja 3.-6.7.2020 välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa varkautena. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.

Lähde ja teksti: Poliisi