Poliisi kaipaa havaintoja Porin henkirikokseen liittyen – surmansa sai nuori mies

PORI

Lounais-Suomen poliisi toivoo yleisön apua Porin Pihlavassa 9.–10. marraskuuta yöllä tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos.

Porin poliisiasemalla on tutkittavana Porin Pihlavassa kaksi viikkoa sitten tapahtunut henkirikos, jossa sai surmansa nuori porilaismies.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Tapaus sattui Pihlavan kaupunginosassa, ja siitä ilmoitettiin hätäkeskukseen 9. marraskuuta juuri ennen puoltayötä.

Tekoa tutkitaan tappona. Henkirikoksen uhrilta anastettiin tapahtuman yhteydessä omaisuutta, joten tapaukseen epäillään liittyvän myös törkeä ryöstö. 

Poliisi on edistynyt tapauksen tutkinnassa mutta vetoaa vielä yleisön apuun rikoksen selvittämiseksi. Pihlavan kaupunginosan Pihlatiellä tai sen lähistöllä tapahtumayönä poikkeuksellisia havaintoja tehneitä tai asiasta muuten tietäviä pyydetään olemaan yhteydessä Lounais-Suomen poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse jättämällä vastaajaviestin numeroon 050 456 4963.

Poliisi korostaa, että vähäiseltäkin tuntuva tieto voi auttaa poliisia asian tutkinnassa. Myös nimettömänä annettu tieto voi edistää asian selvittämistä.

Lähteenä: Lounais-Suomen poliisilaitos