Poliisi kaipaa havaintoja Kuopiossa sekä paenneesta moottoripyöräilijästä, että pyöräkuormaajavarkaudesta

Jaa tämä julkaisu:

KUOPIO

Takaa-ajo Kuopiossa, poliisi kaipaa havaintoja.

Kuopiossa lauantai-iltana kello 21 Kumpusaarentiellä rekisterikilvetön moottoripyörä pakeni poliisipartiota ajaen välillä kevyenliikenteen väyliä pitkin kohti Leväsentietä ja Tasavallankatua. Moottoripyörän nopeudeksi poliisipartio mittasi kovimmillaan 100 km/h:ssa ja tapahtuma-aikaan alueella oli muuta liikennettä. Poliisi pyytää havaintoja kuljettajasta sekä tummasta enduromallisesta moottoripyörästä tapaukseen liittyen.

Kuljettajan tuntomerkit: vaalea crossikypärä, harmaa t-paita, musta reppu, tummat capri-housut ja punertavat sukat. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä pakenijaan liittyen poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisin vihjesähköpostiin: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Pakenija voi myös itse ilmoittautua poliisille asian selvittämisen helpottamiseksi.

Pyöräkuormaajavarkaus Hiltulanlahdessa, poliisi kaipaa havaintoja.

Kuopion Hiltulanlahdesta Hannunpolulta on anastettu 20.7 – 4.8.2020 välisenä aikana hankintahinnaltaan yli 25 000 euron arvoinen Avant 630-merkkinen pienkuormaaja. Pienkuormaaja on väriltään vihreä ja siinä on ollut kiinni sorakauha. Tapausta tutkitaan nimikkeellä törkeä varkaus. Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä anastukseen liittyen poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisin vihjesähköpostiin: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde ja teksti: Poliisi