Poliisi kaipaa havaintoja: Koiraa ulkoiluttanut nainen joutui pahoinpitelyn uhriksi Joensuussa, epäilty tekijä on 20-30 -vuotias mies

Jaa tämä julkaisu:

JOENSUU

Poliisi sai lauantaina 8.8.2020 klo 18.25 ilmoituksen Joensuun Kanervalassa kevyenliikenteenväylällä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Nainen oli kävelyttänyt koiraansa Kuopiontien ja Vanamokadun välissä kulkevalla kevyenliikenteenväylällä, jolloin vastaan kävellyt nuori mies oli hyökännyt naisen kimppuun kohdistaen naiseen rajua väkivaltaa. Mies oli poistunut metsän kautta mahdollisesti Kuopiontien / Kajaanintien suuntaan.

Epäilty tekijä on normaalivartaloinen nuori, noin 20-30 -vuotias mies. Hänellä oli yllään musta lippalakki ja tumma huppari.

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesta tekijästä ja hänen liikkeistään sekä itse tapahtumasta. Tapahtumapaikka on Kuopiontien ja Vanamokadun välisellä alueella Kanervalassa. Lisäksi poliisi pyytää tietoja mahdollisista Kanervalan alueella sijaitsevista asukkaiden valvontakameroista. Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai rikostutkijalle numeroon 029 545 6318.

Lähde ja teksti: Poliisi