Poliisi kaipaa havaintoja kahteen murtoon Lappeenrannassa – Lisäksi Lappeenrannan liikenteessä jäi kiinni moottoripyöräkaahari sekä neljä huumerattijuoppoa

Jaa tämä julkaisu:

LAPPEENRANTA

Lappeenrannassa Mikonsaaressa Mikonsaarentiellä on murtauduttu vapaa-ajan asuntoon ja anastettu mm. Johnsered-merkkinen moottorisaha, Mercury-merkkinen perämoottori ja Suvi-merkkinen soutuvene, maanantai 3.8 klo 21.00 ja torstai 6.8.2020 klo 8.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.

Lappeenrannassa Mikonsaaren läheisessä Rajaluodon saaressa on murtauduttu kesämökille ja anastettu mm. aurinkopaneeli akkuineen, kannettava tietokone ja radio perjantai 31.7 ja lauantai 1.8 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.

Poliisi pyytää havaintoja alueilla liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.

Poliisi pysäytti Lappeenrannassa valtatie 6:lla Myllymäen kohdalla torstaina päivällä moottoripyöränkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajamalla 171 km/h tuntinopeudella 100 km/h nopeusrajoitusalueella. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi pysäytti Lappeenrannassa Joutsenon, Lauritsalan ja Kourulan kaupunginosassa torstain aikana kaksi henkilöautonkuljettajaa ja kaksi pakettiautonkuljettajaa, joiden kaikkien epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Kahden kuljettajan epäillään lisäksi syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi