Poliisi kaipaa havaintoja Joensuussa tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen – lisäksi ajo-oikeudeton mopoilija ajeli huumepäissään Joensuussa

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JOENSUU

Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta mopolla sekä huumausaineen käyttörikokseen, Joensuun Hukanhaudalla, maanantaina heti puolen yön jälkeen. Poliispartio oli pysäyttänyt miehen kuljettaman mopon liikennetarkastusta varten. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle.

[smartslider3 slider=”9″]

Joensuun Käpykankaalla, Kajaanintien ja Teollisuuskadun risteyksessä oli ollut kahden henkilöauton kolari sunnuntaina kello 15.30. Toinen osallinen oli ajanut Kajaanintietä keskustan suuntaan ja hänellä oli ollut tarkoituksena kääntyä vasemmalle Teollisuuskadulle. Toinen osallinen oli ajanut Kajaanintietä keskustan suunnasta ja hänellä oli ollut tarkoituksena ajaa suoraan Teollisuuskadun risteyksessä. Molemmat autot olivat säilyneet ajokuntoisina eikä henkilövahinkoja ollut tullut. Molemmissa autoissa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molemmat osalliset olivat kertoneet ajaneensa risteykseen vihreillä liikennevaloilla.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]