Poliisi kaipaa havaintoja Joensuussa automurtoon, sekä peräänajoon – lisäksi Joensuussa ajokortiton mieskuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JOENSUU

Joensuun Rantakylässä, Rantakylänkadulla oli murtauduttu pakettiautoon perjantain kello 22 ja lauantain kello 14.30 välisenä aikana. Autosta oli anastettu konepellin alta akku ja auton sisältä Garmin-merkkinen navigaattori ja auton asiapaperit.


Joensuun keskustassa, Suvantosillan ja Rantakadun liikenneympyrässä, oli tapahtunut kahden henkilöauton peräänajo kolari lauantaina kello 18.40. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Perään ajettu henkilöauto oli joutunut pysähtymään hänen edellä olleen auton pysähdyttyä väistämään suojatietä ylittäviä jalankulkijoita. Tällöin edellä mainitun henkilöauton perään oli törmännyt toinen henkilöauto. Kyseisen perään ajaneen auton kuljettaja oli pysähtynyt hetkeksi paikalle, mutta oli poistunut paikalta selvittämättä asiaa.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15


Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla, Joensuun Hukanhaudalla, Ilomantsintiellä, lauantaina kello 20.30 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Miehelle tehty tarkkuusalkometrikoe oli antanut tuloksen 0.81 mg/l. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

Lähde ja teksti: Poliisi