Poliisi kaipaa havaintoja Imatralla varkauteen ja murtoon – Lisäksi Imatran liikenteessä jäi kiinni kuusi rattijuoppoa

Jaa tämä julkaisu:

IMATRA

Poliisi kaipaa havaintoja

Imatralla Mansikkalan kaupunginosassa Johtokadulla yrityksen tiloista on anastettu suuri määrä kuparia sekä muuta omaisuutta, mm. kuparikelaa, kuparikiskoa ja kolme moottorisahaa, torstai 6.8 klo 15.30 ja perjantai 7.8 klo 7.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa Peltolankadulla on murtauduttu harrastetilaan ja anastettu omaisuutta, mm. KTM 125 moottoripyörä, jossa numero 837, ja Makita -merkkisiä akkukäyttöisiä työkaluja, joissa merkinnät LK,OS tai NP, perjantai 7.8 klo 23.00 ja lauantai 8.8 klo 11.21 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää havaintoja alueilla liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.

Liikennerikoksia Imatralla

Poliisi pysäytti Imatralla viikonlopun aikana Mansikkalan, Imatrankosken, Vuoksenniskan ja Saareksiinmäen kaupunginosissa seitsemän henkilöautonkuljettajaa. Kolmen kuljettajista epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen, kahden kuljettajan epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, yhden kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja viimeisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Lähde ja teksti: Poliisi