Poliisi kaipaa havaintoja erikoiseen tapaukseen Kouvolan Myllykoskella – Autoja on otettu luvatta käyttöön, mutta palautettu samaan paikkaan takaisin

Jaa tämä julkaisu:

KOUVOLA – MYLLYKOSKI

Kaakkois-Suomen poliisilaitokselle on kuukauden sisällä tehty kaksi rikosilmoitusta asiasta, jossa tuntematon henkilö on ottanut Kouvolassa luvatta käyttöönsä toiselle kuuluvan auton. Autojen omistajat ovat huomanneet, että heidän autoillaan on ajettu yön aikana, mutta autot on palautettu takaisin paikalleen ennen aamua. Molemmat tapaukset ovat sattuneet Myllykosken alueella. Poliisin saamien tietojen mukaan tapauksia on mahdollisesti useampia, mutta autojen omistajat eivät ole tehneet asiasta poliisille rikosilmoitusta.

Poliisi pyytää kansalaisia tarkkaavaisuuteen Myllykosken alueella. Keskeinen tapa estää ajoneuvon varkaus, tai omaisuuden anastaminen ajoneuvosta, on lukita ajoneuvo huolellisesti. Mahdollisuuksien mukaan ajoneuvoa kannattaa säilyttää lukitussa tilassa tai hyvin valaistulla alueella. Ajoneuvon vara-avaimia, tai muitakaan avaimia, ei kannata säilyttää autossa.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai p. 0504479574.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *