intiimisheivaustuotteita naisille

Poliisi kaipaa havaintoja: Asuntoon yritettiin murtautua Nilsiässä – Kuopiossa n. 20-vuotias mies tarttui naiseen kiinni ja alkoi riisumaan itseään

Jaa tämä julkaisu:

KUOPIO

Lauantaina klo 21 aikaan poliisi pysäytti Kuopiossa Honkaharjunkadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Kuljettajan ja yhden matkustajan hallusta löydettiin vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Kuljettajan epäillään myös kuljettaneen autoa päihtyneenä.

Sunnuntaina Kuopiossa Kaartokadulla klo 03:20 aikaan oli tuntematon mies tarttunut naista kiinni ja avannut housunsa. Nainen oli riuhtaissut itsensä irti otteesta ja päässyt pakenemaan paikalta. Rikosnimike tarkentuu tutkinnan edetessä. Mies oli n. 20- vuotias, vaaleahiuksinen, hoikka ja hänellä oli musta kangasliivi päällä. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

NILSIÄ

Huoltamontiellä Nilsiässä asukkaat olivat havahtuneet asunnon ulko-ovelta kuuluviin ääniin lauantaina klo 21:30. Selvisi, että asuntoon oltiin murtautumassa, mutta epäillyt lähtivät autolla karkuun havaitessaan asukkaiden olevan kotona. Kyseinen kahden miehen ja yhden naisen porukka oli liikkeellä harmaalla tai hopeisella henkilöautolla. Toinen miehistä oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja hän oli n. 180 cm pitkä. Toisella miehistä oli valkoinen paita tai takki päällä ja hän oli tanakampi sekä harteikas. Naisella oli tummat hiukset tai huppu päässä. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Tapausta tutkitaan törkeän varkauden yrityksenä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *