Poliisi kaipaa edelleen havaintoja Lahden Liipolassa tapahtuneeseen henkilön ryöstöön liittyen – tekijää ei olla saatu kiinni

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Lahdessa Liipolan asuinalueella tapahtui maanantaina 27.7.2020 aamulla puoli seitsemän aikaan väkivaltainen ryöstö, jossa ryöstön kohteena ollut mies sai sairaalahoitoa vaatineita vammoja. Tekijää ei ole vielä löydetty.

Poliisi pyysi tapauksesta vihjeitä ja on nyt tarkastunut saamiaan vihjeitä sekä jatkanut rikosteknista tutkintaa. Päijäthämäläistä 32-vuotiasta asianomistajaa on kuulusteltu sairaalassa. Poliisi ei ole ottanut kiinni rikoksesta epäiltyä.

Hätäkeskus sai ilmoituksen väkivallanteosta Lahden Liipolassa aamulla kello 6.42. Päijäthämäläinen n. 30-vuotias mies ilmoitti tulleensa ryöstetyksi, jonka yhteydessä sai vammoja. Rikoksen uhriksi joutunut mies teki itse ilmoituksen hätäkeskukseen ja hänet toimitettiin sairaalaan jatkohoitoon. Poliisi pääsee kuulustelemaan häntä myöhemmin.

Tapahtumapaikalle lähti useampi poliisipartio sekä rikostekninen tutkinta. Luhtikadulla ollut tapahtumapaikka eristettiin tutkinnan turvaamiseksi.

Poliisilla on tiedossa rikoksesta epäillyn tuntomerkit: 180 cm pitkä normaalivartaloinen mies, tummat housut sekä tumma huppari. Tekijä puhui suomea.

Poliisi pyytää havaintoja tekijästä tai tapauksesta jotain tietäviä numeroon 0295 414 222 tai sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi.

Poliisi ei tiedota tapauksesta tällä hetkellä enempää.

Lähde ja teksti: Poliisi