Poliisi on löytänyt Tampereella poliisia auttaneen soutajan – soutajan ansiosta poliisi sai varkaat kiinni

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

TAMPERE

Hetki sitten poliisi etsi soutajaa, joka auttoi poliisia saamaan epäillyt varkaat kiinni Pyhäjärvellä. Kyseinen soutaja otti poliisin yhteyttä ja kiitokset saadaan nyt perille. Kiitos kaikille avusta!


Poliisilla oli Tampereella Pyhäjärvellä sunnuntaina 12.7. puolen päivän aikaan tehtävä, jossa ainakin yhdessä saunalautassa oli käynyt varkaita. Epäillyt varkaat olisivat Rantaperkiön venesataman lähellä. Partion saapuessa paikalle rannasta pakeni veneeseen vesille kolme henkilöä. Partio käskytti heitä tulemaan takaisin, mutta he eivät totelleet.

Lähistöllä oli kalastaja soutuveneellä, ja poliisi pyysi häntä apuun ja ottamaan ensin hänet kyytiin ja sitten soutamaan kohti pakovenettä. Kalastaja souti pakoveneen kiinni niin, että kyydissä ollut poliisi sai kiinni veneessä olevasta köydestä ja hinasi veneen rantaan.

Epäillyt varkaat vietiin poliisiasemalle ja poliisi selvittää tapahtumia. Poliisi tutkii tapahtumia mm. varkautena, niskotteluna poliisia vastaan ja huumausaineen käyttörikoksena.

Kaikessa kiireessä poliisia avustaneen soutajan yhteystiedot jäi poliisilta pyytämättä. Poliisi pyytääkin nyt kyseistä soutajaa ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 050 313 5614, jotta poliisi voi toimittaa pienen kiitoksen hänelle. Poliisi kiittää näin julkisestikin kyseistä soutajaa avusta!

Lähde ja teksti: Poliisi