Poliisi epäilee: Nokian kuolonkolarista selvinnyt oli mahdollinen kuljettaja, vauhti on ollut suuri

Jaa tämä julkaisu:

NOKIA

16.8. yöllä kello yhden aikoihin Porin suunnalta tuli henkilöauto, joka Nokialla ajautui tien oikealle puolelle pientareelle törmäten puuhun, minkä seurauksena autossa olleista neljästä alle 20 -vuotiaasta kolme menehtyi. Auton nopeus on ollut ilmeisen suuri ja se varmistunee myöhemmin teknisen tutkinnan tuloksena.

Turmasta selvinnyt henkilö kiisti ajaneensa autoa, mutta siitä huolimatta rikostutkinnan alusta lähtien hänen on epäilty kuljettaneen ajoneuvoa myös turmahetkellä.

Poliisi on saanut useilta ihmisiltä somealustalle ladattuja videoita ja kuvia, joissa näkyy tilanteita mm. auton sisältä ajon aikana.

Poliisi on suorittanut runsaasti erilaista tutkintaa, joista useimpiin teknisiin tutkimuksiin saadaan tulokset myöhemmin. Rikosnimikkeinä on törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kolme törkeää kuolemantuottamusta. Poliisi jatkaa rikoksen selvittämistä ja rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan aikana. Osa teknisen tutkimuksen valmistumisesta kestää mahdollisesti useita viikkoja eikä poliisilla ole asiassa enempää tiedotettavaa esitutkinnan aikana.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *