Poissa käytöstä ollut päiväkoti roihusi Nastolassa, palopaikalla liikkui kaksi nuorta poikaa – Lisäksi Lahdessa jäi kiinni kolme rattijuoppoa

Jaa tämä julkaisu:

NASTOLA

Tulipalo Huokokujalla, poliisi tutkii tuhotyönä.

Huokokujan päiväkodilla syttyi tulipalo tiistai-iltana kello 21 aikoihin. Palon aikana lähialueelle levisi runsaasti savua. Palopaikalla oli tehty havaintoja kahdesta nuoresta pojasta, jotka olivat poistuneet sieltä palon alkuvaiheessa. Poliisi tutkii paloa tuhotyönä, mutta rikosnimike voi muuttua tutkinnan aikana.

LAHTI

Rattijuoppoja jäi kiinni kolme kappaletta Lahdessa.

Partio oli sulkenut Niinitien Huokokujan päiväkodin tulipalon takia. Sulkupaikalle ajoi 34-vuotias mies henkilöautolla ja häntä pyydettiin tekemään u-käännös. Mies alkoi peruuttaa ja hän oli törmätä autollaan paloautoon. Kuljettaja puhallutettiin seulonta-alkometrillä ja tulos ylitti törkeä rattijuopumuksen tuloksen. Hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 1,00 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Partio pysäytti tiistai-iltana parikymppisen miehen kuljettaman henkilöauton Mukkulassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,61 mg/l. Nuorimies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

19-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistaina hieman ennen puoltayötä Laaksokadulla. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *