Pikaruokaravintola ryöstettiin Salossa viikonloppuna – poliisi pyytää havaintoja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

SALO

Poliisi tutkii Varsinais-Suomessa tapahtunutta törkeää väkivaltarikosta. Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin saaneen ilmoituksen ryöstöstä Salon Hämeenkadulla sijaitsevaan pikaruokaravintolaan lauantain 7. lokakuuta ja sunnuntain 8. lokakuuta välisenä yönä noin kello kolmen aikaan.

Poliisin tietojen mukaan tapahtumat alkoivat, kun teosta epäilty mies tuli asioimaan jalkaisin autokaistan luukulle aamuyöllä noin kello kolmen aikaan. Hän uhkasi ravintolatyöntekijää teräaseella ja vaati kassalipasta itselleen. 


Epäilty tunkeutui lopulta autokaistan luukusta sisään ja anasti kassalippaan, jonka sisässä oli käteistä rahaa. Sen jälkeen hän poistui ravintolalta mahdollisesti sinisellä polkupyörällä. Ravintolatyöntekijälle ei aiheutunut tilanteessa fyysisiä vammoja.

Mahdollinen tekijä on poliisin tiedossa. Poliisi epäilee samaa henkilöä myös kahdesta muusta ryöstöstä, jotka ovat myös tapahtuneet Salossa tänä syksynä.

Tätä tapausta poliisi tutkii törkeänä ryöstönä. Poliisi ei avaa tarkemmin epäillyn aiempia tehtyjä epäiltyjä ryöstöjä.


Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä silminnäkijähavaintoja viikonlopun ryöstöstä. Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -