Parivaljakko yllätettiin varastelemasta Vantaan Martinlaaksossa – toinen pääsi livahtamaan karkuun

VANTAA

Paikan päältä kiinniotettu henkilö ei ole toistaiseksi ollut halukas kertomaan paikalta paenneen toisen epäillyn nimeä.

Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavana viime viikolla tapahtunut omaisuusrikos, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Vantaan Martinlaaksossa autohalliin pysäköityyn pakettiautoon murtauduttiin torstain 23. helmikuuta ja perjantain 24. helmikuuta välisenä aikana. Varkaiden matkaan lähti työkalupakki.

– Epäillyn kaksikon jäljille päästiin, kun heidän havaittiin lähtevän kyseisen taloyhtiön saunatiloista mukanaan pakettiautosta anastetuksi epäilty työkalupakki. Toinen epäillyistä tekijöistä pääsi pakenemaan, mutta toinen tavoitettiin ja otettiin kiinni varkausrikokseen epäiltynä, kertoo rikoskomisario Timo Luoto Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Epäillyn hallusta löytyi työkalupakin lisäksi kassi, josta löytyi lisää anastetuksi epäiltyä omaisuutta, jotka asianomistaja tunnisti omakseen, Luoto jatkaa.

Paikan päältä kiinniotettu henkilö ei ole toistaiseksi ollut halukas kertomaan paikalta paenneen toisen epäillyn nimeä, mutta poliisi jatkaa asian selvittelyä.