intiimisheivaustuotteita naisille

Pariskunnalta varastettiin auto Ylitorniolla röyhkeästi, poliisi kaipaa havaintoja

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

YLITORNIO

Meri-Lapin alueen poliisipartiot saivat maanantaina 22.6. hieman ennen klo 21:tä tehtävän Ylitorniolle, missä ilmoituksen mukaan oli anastettu auto omistajalta väkivallalla uhaten.

Paikalle menneet partiot tapasivat Ainiovaarantiellä pariskunnan, jonka hallusta auto oli hetkeä aikaisemmin viety. Poliisin saamien tietojen mukaan pariskuntaa vastaan oli ajanut pakettiauto, joka oli lähellä törmätä heidän autoonsa. He olivat lähteneet seuraamaan pakettiautoa, ja ohittaneet sen pysäyttääkseen kyseisen auton asian selvittämiseksi.

Ohituksen jälkeen he olivat pysähtyneet tien laitaan, jolloin takana tullut pakettiauto oli ajanut heidän autonsa perään. Autossa oli ollut neljä henkilöä, joista kaksi oli poistunut paikalta. Toiset kaksi henkilöä olivat alkaneet käyttäytyä uhkaavasti pariskuntaa kohtaan. Uhkaavasti käyttäytyneet henkilöt olivat mm. heitelleet pariskuntaa kivillä, ja toinen heistä oli yrittänyt lyödä pariskunnan miestä.

Pariskunta oli paennut tilanteesta kauemmaksi, jolloin toinen uhkaavasti käyttäytyneistä henkilöistä oli varastanut heidän autonsa, ja lähtenyt ajamaan sillä pois paikalta.

Pariskunnan auto löytyi myöhemmin Ylitornion Asematieltä, mutta etsinnöistä huolimatta poliisi ei tavoittanut epältyjä tekijöitä. Autosta oli varastettu tapahtuneen yhteydessä omaisuutta.

Tekijöiden käyttämä auto oli mustavalkoinen Ford Transit. Seurueeseen kuului poliisin saamien tietojen mukaan kolme miestä ja yksi nainen. Nainen oli ruumiinrakenteeltaan pyörähkö, ja hänellä oli vaatetuksena musta hame ja musta huppari. Yhdellä miehistä oli ollut ns. “pujoparta”, ja yhdellä viininpunainen lippalakki.

Poliisi pyytää tekijöistä tai autosta havaintoja tehneitä ilmoittamaan tietonsa Meri-Lapin poliisille numeroon 0295 466 156 (klo 10 – 14 välisenä aikana) tai sähköpostiosoitteeseen: meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Reaaliaikaiset havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.

Lähde ja teksti: Poliisi