Papinsaaren hautausmaan työkonevarastoon murtauduttiin Kuhmoisissa, poliisi kaipaa havaintoja – saaliin arvo on noin 20 000 euroa

Pandafeet.fi

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Papinsaaren hautausmaan työkonevarastoon murtauduttiin Kuhmoisissa, poliisi kaipaa havaintoja - saaliin arvo on noin 20 000 euroa 1
KUVITUSKUVA.

KUHMOINEN

Kuhmoisissa Papinsaaren hautausmaan työkonevarastosta on anastettu omaisuutta. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena. Asiasta kertoo Sisä-Suomen poliisilaitos.

Kuhmoisissa Papinsaaren hautausmaan työkonevarastossa on käynyt varkaita 9.6. klo 15.30 – 10.6.2021 klo 07.00 välisenä aikana. Varastosta on anastettu mm. 2 kpl oransseja Husqvarnan päältä ajettavia ruohonleikkureita, moottorisaha, lehtipuhallin, trimmeri sekä painepesuri. 

Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena ja pyytää havaintoja.

Anastetun omaisuuden arvo on n. 20 000 euroa. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapaukseen liittyen ja ilmoittamaan, jos on havainnut alueella tapahtuma-aikoihin jotain, mikä saattaisi liittyä tapaukseen.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan Jämsän poliisin päivystynumeroon 0295414741 tai sähköpostilla: jamsa.rikostorjunta.sisa-suomi@poliisi.fi. 

Lähteenä: Poliisi