Pakettiautoilija väisti henkilöautoa ja suistui ojaan Kontiolahdella tiistaina aamupäivällä – poliisi pyytää väistettävän auton kuljettajaa ja sen takaan ajanutta autoilijaa ilmoittautumaan

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

KONTIOLAHTI

Tiistaina kello 10.40 oli pakettiauto ajautunut ulos tieltä Kontioniementien ja Asemantien risteyksessä Kontiolahdella. Tarkemmassa tutkinnassa selvisi, että pakettiauton kuljettaja oli väistänyt Asemantieltä stop-merkin takaa eteensä ajanutta henkilöautoa ja menettänyt väistötilanteessa auton hallinnan. Pakettiauto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri jääden kevyenliikenteenväylälle pyörilleen. Päällisin puolin tarkastettuna kuljettaja ei ollut loukkaantunut, mutta etumatkustaja oli loukkaantunut. Molemmat toimitettu ensiapuun tarkemmin tutkittavaksi.

Poliisi pyytää Asemantieltä risteyksen yli Napakympintielle ajaneen vihreän henkilöauton kuljettajaa ja tämän takana ajanutta mustan auton kuljettajaa ilmoittautumaan asian selvittämistä varten. Yhteydenottoa pyydetään poliisipäivystykseen numeroon 0295415320 tai virka-ajan ulkopuolella vihjepuhelimeen 0295 415 232.

Lähteenä: Poliisi