Päihtynyt mies varasti olutta ja elintarvikkeita, ja ajoi autolla Hämeenlinnassa – Lisäksi Hämeenlinnassa autoilija kaahasi korttinsa hyllylle lauantaiyönä

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

HÄMEENLINNA

Autoilija kaahasi korttinsa hyllylle lauantaiyönä Harvialantiellä.

Lauantain vastaisena yönä hieman ennen kello kolmea Harvialantiellä partiota vastaan tuli henkilöauto kovalla nopeudella. Auton nopeudeksi mitattiin tutkalla 125 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 60 km/h. Autoa kuljettanutta parikymppistä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Päihtynyt mies varasti olutta ja elintarvikkeita, ja ajoi autolla.

Hätäkeskus ilmoitti perjantai-iltana näpistelijästä Laaniitynkadun kauppaliikkeessä. Ilmoituksen mukaan näpistelijä oli päihtynyt mies, joka oli anastanut olutta ja elintarvikkeita. Hän oli poistunut paikalta autolla.
Partio löysi kyseisen auton Kaivohaasta parkkipaikalta. Partio pystyi paikallistamaan asunnon, johon autoa kuljettanut mies oli mennyt. Asunnosta tavattiin nelikymppinen mies ja asunnosta löytyi myös kaupasta anastettu olutlaatikko. Mies puhallutettiin seulonta-alkometrillä, jonka tulos oli 1,01 mg/l. Lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Mies käytettiin verikokeissa nautittujen päihteiden varmistamiseksi.
Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, näpistyksestä, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

Lähteenä: Poliisi