Päihtyneitä autoilijoita Kankaanpäässä

KANKAANPÄÄ

Kankaanpään keskustassa ja Vihteljärvellä poliisi tapasi päihtyneitä kuljettajia, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos. Vihteljärventiellä saatiin ns. kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun ulosajopaikalla selvisi, että toisenkin henkilön epäillään ajaneen autoa humalassa jossain vaiheessa matkaa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Vahvassa maistissa ilman ajo-oikeutta Vihteljärventiellä.

Kankaanpään poliisin partio puhallutti tiistaina 31. elokuuta vähän jälkeen kello 10:n Kankaanpään Vihteljärventiellä  henkilöautolla liikkeellä olleen miehen, joka puhalsi poliisin alkometriin 1,31 mg/l.

Ulkopaikkakuntalaisella kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.  

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla Sävelänkadulla.

Porin poliisipartio sai tiistaina 31. elokuuta vähän ennen puoltayötä tehtävän Sävelänkadulle, jossa henkilöauto oli suistunut metsikköön.

Tapahtumapaikalla mieskuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1.04 o/oo. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.  

Myös toisen henkilön, joka puhalsi poliisin alkometriin 1,13 o/oo, epäillään kuljettaneen kyseistä autoa päihtyneenä. Hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Lähteenä: Poliisi