Oulussa kolme erillistä puukotusta – Poliisi tutkii tapon yrityksinä

Jaa tämä julkaisu:

OULU

Maanantaina 5.10.2020 ilta-aikaan Oulun Tuirassa tapahtui kaksi puukotustapausta.

Ensimmäisestä puukotuksesta ilmoitettiin hätäkeskukseen noin kello 20. Yksityisasunnossa oli vietetty iltaa alkoholia nauttien kolmen henkilön kesken. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä yhtä asunnossa olevaa oli puukotettu keskivartaloon.

Asunnossa ollut henkilö oli soittanut hätäkeskukseen. Rikoksen uhri on 60 –luvulla syntynyt mies, joka toimitettiin jatkohoitoon. Alustavien tietojen mukaan uhri ei saanut hengenvaarallisia vammoja puukotuksessa. Tapahtumapaikan läheisyydestä otettiin kiinni 70 –luvulla syntynyt mies. Oulun käräjäoikeus on 9.10.2020 vanginnut epäillyn todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Maanantai-iltana noin kello 22 ilmoitettiin hätäkeskukseen, että Tuirassa kerrostalon käytävässä on puukotettu nainen. Paikalta toimitettiin sairaalahoitoon nuori nainen. Alustavien tietojen mukaan uhrilla on vakavaksi luonnehdittavia vammoja keskivartalossa.

Myöhemmin yöllä Tuirassa otettiin kiinni 2000 –luvulla syntynyt nainen, jota epäillään puukotuksesta. Myös tässä tapauksessa Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut naisen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Kolmannesta puukotuksesta ilmoitettiin hätäkeskukseen torstaina 8.10.2020 noin kello 23. Oulun Rajakylässä oli tullut yksityisasunnossa riitaa kolmen henkilön kesken. Riidan yhteydessä kaksi henkilöä on saanut teräaseesta vammoja. Poliisi otti paikalta kiinni yhden henkilön ja toinen henkilö toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi jatkaa asian tutkintaa epäiltynä tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Asian keskeneräisyydestä johtuen poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Lähde: Poliisi