intiimisheivaustuotteita naisille

Oulun poliisin Juhannus sujui työntäyteisissä merkeissä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

OULU

Sunnuntaina aamuyöllä kello 03.40 aikaan poliisipartio päätti pysäyttää tarkastusta varten henkilöauton Oulun Kaakkurissa. Autoilija kuitenkin lähti pakenemaan. Poliisipartio kääntyi perään. Pakoon ajanut autoilija käytti yli sadan kilometrin tuntinopeutta 50 km/h rajoitusalueella.

Auto tavattiin jonkin ajan kuluttua tyhjänä Metsokankaalta. Tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Partio kirjasi rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tapahtuma-aikaan oli vähän muuta liikennettä, joten sivullisia ei joutunut vaaraan.


Sunnuntaina puolenpäivän aikaan poliisipartio sai tehtävän Oulun Torinrantaan. Ilmoituksen mukaan nuorehko mies makaa maassa. Partio tapasi kohdehenkilön, turvatarkastuksessa hänen hallustaan löytyi huumausaineita sekä huumausaineeksi luettavia lääkeaineita.

Miehen asuntoon suoritettiin kotietsintä, sieltä löytyi vielä lisää huumausaineita, jotka myös takavarikoitiin. Poliisi kirjasi asiasta rikosilmoituksen huumausainerikoksesta.


Sunnuntaina iltapäivällä poliisille tuli ilmoitus epävarmasti liikkuvasta autosta Oulun Myllyojalla. Auto löytyi lähistöltä ja auton kuljettaja, nuorehko mies kotiosoitteestaan hetkistä myöhemmin.

Puhalluskokeessa tuli nollatulos, mutta mies vaikutti selvästi päihtyneeltä. Huumausainepikatesti vahvisti epäilyksen rattijuopumuksesta, tulos oli positiivinen amfetamiinille. Hänellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Miestä käytettiin verikokeessa tuloksen varmentamiseksi.

Partio kirjasi rikosilmoituksen rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.


Meri-Toppilanrannan satama-alueella istuskelleen miehen kimppuun käytiin yllättäen illalla hieman ennen puoltayötä. Tekijä oli lyönyt ja potkinut uhriaan. Hän oli myös kaivanut taskustaan puukon jolla oli uhannut miestä. Uhri oli joutunut pakenemaan veteen selvitäkseen tilanteesta.

Poliisipartio tavoitti lähistöltä tuntomerkkeihin sopivan Etelä-Suomessa asuvan miehen. Hän myönsi puhuttelussa käyneensä toisen miehen kimppuun ja aiheuttaneensa tälle vammoja. Syyksi pahoinpitelyyn tekijä kertoi saaneensa mustasukkaisuuskohtauksen vaikka uhri ei ollut ollut missään tekemisissä tekijän tyttöystävän kanssa.

Sairaankuljetus vei uhrin lääkärin puheille. Alustavan tiedon mukaan hän selvisi ruhjevammoilla. Poliisi kirjasi asiassa rikosilmoituksen pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.


Oulun poliisin Juhannus oli hälytystehtävien määrällä mitattuna kohtalaisen vilkas. Poliisia työllistivät etenkin kotihälytykset, häiriökäyttäytymiset sekä erilaiset liikenteestä aiheutuvat tehtävät. Tarkempia tilastoja tehtävämääristä ei vielä tällä hetkellä ole saatavissa.

Lähde ja teksti: Poliisi