Omaisen viesti: Keski-Suomen alueelta kadonneet teinitytöt on nyt löydetty

HELSINKI – JYVÄSKYLÄ

Toinen tytöistä ehti olla karkuteillä lähes kolme viikkoa.

Etelä-Suomen alueella on etsitty kahta Keski-Suomesta kadonnutta, tai oikeastaan karannutta teinityttöä toukokuun aikana. Toisen tytön äiti julkaisi tytöistä sosiaalisessa mediassa katoamisilmoitukset. Julkaisun mukaan Jyväskylän seudulta oli kadonnut 14- ja 15-vuotiaat teinitytöt. Poliisiuutisilla on äitien lupa julkaisuun.

Ensijulkaisun mukaan kateissa oli vain 15-vuotias tyttö, joka oli kadonnut lauantaiaamuna 6. toukokuuta, mutta muutama vuorokausi myöhemmin selvisi, että myös 14-vuotias tyttö oli karkuteillä ja he liikkuivat yhdessä. Kaksikosta tehtiin havaintoja Helsingin ydinkeskustassa, lähinnä Helsingin päärautatieasemalta, josta 14-vuotias tyttö löydettiin, 15-vuotias tyttö jäi edelleen kadoksiin.

Perjantaina 26. toukokuuta Viranomaisuutisille viestitään, että kumpikin tyttö on nyt löytynyt. Tiedossa ei ole, mistä 15-vuotias tyttö löydettiin ja missä kunnossa.

Toinen tytöistä ehti olla karkuteillä lähes kolme viikkoa.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä, niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Keski-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.