Nyt oli alkoa veressä: miesautoilija puhalsi peräti 6,50:n promillen lukemat Joensuussa – Liperissä poliisi kaipaa havaintoja venevarkauteen

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

JOENSUU – LIPERI

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo Pohjois-Karjalan alueen tiedotteessaan rattijuoposta Joensuussa sekä venevarkaudesta Liperissä Viinijärvellä. Rattijuoppo puhalsi peräti 6,50:n promillen lukemat. Poliisi kaipaa venevarkauteen havaintoja.

Miesautoilija puhalsi 6,50 promillen lukemat Joensuussa.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Rantakylässä Ruuhitiellä tiistaina hieman ennen kello 15:ta.

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 6,50 promillea.

Viinijärven Viinirannan venerannasta anastettiin moottorivene, poliisi kaipaa havaintoja.

Liperin Viinijärven Viinirannan venerannasta oli anastettu osittain katettu moottorivene perjantain ja tiistain välisenä aikana. Vene on Kaisla 550 MC-mallinen, valkoinen ja siinä on Honda-merkkinen 50-hevosvoiman perämoottori. Veneen rekisterinumero on P25702.

Mahdollisia havaintoja edellä mainitusta venevarkaudesta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähteenä: Poliisi