Nuorisojoukko uhitteli ja ainakin yksi pahoinpiteli vanhempaa miestä Otto Karhin puistossa Oulussa – Lisäksi Oulussa ajeli ajo-oikeudeton rattijuoppo katsastamattomalla autolla

Jaa tämä julkaisu:

OULU

Nuorisojoukko uhitteli ja ainakin yksi pahoinpiteli vanhempaa miestä Otto Karhin puistossa.

Kello 20 aikaan Oulun keskustassa Otto Karhin puistossa nuorisojoukko uhitteli vanhemmalle miehelle. Alustavan tiedon mukaan ainakin yksi joukosta myös potki ja töni uhria.

Jonkin ajan kuluttua sama toistui Kauppurienkadulla. Uhri sai vammoja kasvoihin ja selkään. Sairaankuljetus vei uhrin hoidettavaksi yhteispäivystykseen.

Tekijät ja tapahtumien kulku on pääosin poliisin tiedossa ja asiaa tutkitaan kahtena pahoinpitelynä.

Ajo-oikeudeton rattijuoppo ajeli katsastamattomalla autolla Maikkulassa.

Oulun Maikkulassa poliisi tavoitti kello 22.50 aikaan autoilijan, joka puhalsi alkometriin lukeman 0.96 mg/l. Kävi myös ilmi, että kuljettajan ajokortti oli vanhentunut suorittamatta jääneen lisäkoulutuksen vuoksi. Hänen kayttämänsä ajoneuvo oli myös katsastamaton ja verot olivat jääneet maksamatta.

Asiaa tutkitaan nimikkeillä törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja ajoneuvorikkomus.

Autoilija törmäsi hirveen Kellonväylällä.

Oulun Kellonväylällä sattui hirvikolari maanantaina iltahämärässä kello 18.40 aikaan. Auto kärsi peltivaurioita, mutta hirvelle kävi heikosti. Hirvi jouduttiin lopettamaan riistanhoitoyhdistyksen toimesta. Henkilövahinkoja ei tullut.

Poliisi muistuttaa juuri alkaneesta hirven metsästyksestä joka saa hirvet liikkumaan normaalia enemmän. Tämä aiheuttaa vastaavasti vaaraa liikenteessä etenkin hämärän ja pimeän aikana.

Lähde: Poliisi