Nuorisojoukko ahdisti alle 15-vuotiaan nuoren laiturin alle ja pomppi laiturilla Vantaalla – poliisi tutkii tapon yrityksenä ja kaipaa silminnäkijähavaintoja

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

VANTAA

Vantaalla Kuusijärven uimarannalla koettiin maanantai-iltana 22.6. noin klo 20 – 21 uhkaava tilanne, kun joukko nuoria ahdisti alle 15-vuotiaan nuoren laiturin alle ja pomppi tämän jälkeen laiturin päällä.

Poliisin alustavissa selvityksissä on käynyt ilmi, että nuori oli painettu ensin veden alle, mutta hän oli kuitenkin päässyt pakoon ja paennut lopulta laiturin alle. Nuorisojoukko oli jatkanut tämän jälkeen pomppimista laiturin päällä.

– Alustavissa puhutuksissa on käynyt ilmi, että nuoret olivat lopettaneet vasta, kun ulkopuolinen oli huutanut heille ja käskenyt heitä lopettamaan. Laiturin alla olleen nuoren voimat olivat tässä vaiheessa jo aivan lopussa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja komisario Nils Majewski Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Alustavien tietojen mukaan on syytä epäillä, että laiturin päällä olleet nuoret olisivat pyrkineet siihen, ettei laiturin alle joutunut nuori pääsisi pois laiturin alta. Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.

Poliisi pyytää kaikkia silminnäkijöitä ja tapauksesta tietäviä olemaan yhteydessä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen vihjepuhelinnumeroon 0295 413 636 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lähde ja teksti: Poliisi