Nuori ulkopaikkakuntalainen mies riehui puukon kanssa Seinäjoella – lisäksi Seinäjoella ulkomaalaismies kaupitteli huumeita ja moottoripyöräilijä kaatui ja loukkaantui

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

SEINÄJOKI

Torstaina aamuyöstä poliisille tuli ilmoitus ulkomaalaisesta miehestä, joka oli ilmoituksen mukaan kaupitellut äänekkäästi huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa pizzeriassa liikkeen asiakkaille mm. esitellen hallussaan olevaa lääkepurkkia. Poliisipartion suorittamassa tarkastuksessa miehen hallusta löytyi toistasataa huumetablettia. Ulkopaikkakuntalainen mies otettiin kiinni ja toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan; tapahtumaa tutkitaan huumausainerikoksena.


Torstaina alkuillasta Seinäjoen rekkaväylällä kaatui moottoripyöräilijä, joka loukkaantui siten, että joutui sairaalahoitoon. Mies oli ajanut Rekkaväylää ja oli väistänyt eteensä kääntynyttä rekkaa, jonka johdosta oli voimakkaan jarrutuksen jälkeen kaatunut moottoripyörällään. Tapahtuma-aikaan keli oli hyvä. Poliisi selvittelee asianosaisten osuuksia tapahtuneeseen.

[smartslider3 slider=”9″]

Tiistaina iltapäivällä poliisille tuli ilmoitus uhkaavasti käyttäytyneestä nuoresta miehestä Seinäjoen Kasperin asuinalueella. Ilmoitetun mukaan mies oli kuljeskellut sekavasti käyttäytyen alueella puukko kädessään. Poliisi tavoitti ulkopaikkakuntalaisen miehen ja kiinniotettaessa hänellä oli teräase taskussaan. Asiaa selviteltäessä ilmeni, että mies oli ainakin yhdestä autosta rikkonut ikkunan ja lisäksi oli uhkaillut paikalla ollutta autossa istunutta pariskuntaa. Miehen ollessa rikotun auton luona oli ohikulkija tullut kysymään mitä mies puuhailee kysyjän kaverin auton luona, jolloin tämä oli jollain teräaseella aiheuttanut vamman kysyjän käteen. Mies pidätettiin ja jutussa on rikosnimikkeitä törkeästä pahoinpitelystä, ryöstön yrityksen kautta vahingontekoihin. Miestä esitetään vangittavaksi perjantaina Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]