Nuori poika törmäsi tahallaan polkupyöräilleeseen naiseen Joensuussa, nainen kaatui ja loukkaantui – poliisi kaipaa tilanteesta yleisövihjeitä

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Nuori poika törmäsi tahallaan polkupyöräilleeseen naiseen Joensuussa, nainen kaatui ja loukkaantui - poliisi kaipaa tilanteesta yleisövihjeitä 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi

JOENSUU

Joensuussa tapahtui maanantaina iltapäivällä pyöräilijöiden välinen kolari johon poliisi kaipaa vihjeitä, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

03.05.2021 klo 14.00 aikoihin oli Joensuussa, ohitustien vierellä olleella pyörätiellä Prisman kohdalla tapahtunut pyöräilijöiden välinen kolari. Pyörätietä pyörällä Mutalan suunnasta Prisman suuntaan ajaneen naisen pyörän perään oli törmätty polkupyörällä ja nainen oli kaatunut maahan ja loukkaantunut.

Törmääjä oli ollut nuori poika poikaporukasta, johon oli kuulunut viisi poikaa. Paikalla olleen todistajan mukaan poika olisi törmännyt pyörään tahallaan. Havaintoja kaivataan nuoresta pojasta, joka oli liikkeellä turkoosin värisellä Jopolla ja joka oli poistunut paikalta jäämättä selvittämään asiaa, kuten muutkin neljä poikaa.

Vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisiin numeroon 0295 415 320.

Lähteenä: Poliisi