Nuori poika loukkaantui Oulussa törmättyään tielle viritettyyn naruun pyörällä, poliisi kaipaa havaintoja – Lisäksi keski-ikäinen nainen kaatoi autonsa pari kertaa katon kautta ympäri ja pakettiauto törmäsi polkupyöräilijään

Jaa tämä julkaisu:

OULU

Keski-ikäinen nainen suistui autollaan päin valotolppaa.

Perjantaina 02.10 juuri ennen klo 12 suistui keski-ikäisen naisen kuljettama henkilöauto ulos tieltä Oulussa Kainuuntiellä. Suistumisen yhteydessä auto osui valopylvääseen ja kieri katon kautta ympäri ainakin kaksi kertaa.

Autossa yksin ollut kuljettaja vietiin sairaankuljetuksen toimesta Oys:aan hoidettavaksi. Poliisilla ei ole tarkempaa tietoa kuljettajan vammojen vakavuusasteesta.

Auto vaurioitui pahoin törmäyksessä. Lisäksi valotolppa ja tolpassa ollut johto katkesivat.

Poliisilla ei ole vielä tässä vaikeessa tarkempaa käsitystä suistumisen syystä.

Nuori poika loukkaantui Oulussa törmättyään tielle viritettyyn naruun pyörällä. Poliisi kaipaa havaintoja

Oulussa klo 16 aikaan Tarkka-ampujankadun ja Aleksanterinkadun risteyksen luona kevyen liikenteen väylällä nuori poika loukkasi jalkansa ja kasvonsa kaaduttuaan pyörätien poikki viritettyyn naruun. Naru oli ollut kiinnitettynä puuhun ja toisella puolella olevaan kuivaustelineeseen.

Pyöräilijän vammat olivat lievät, mutta tapahtuneessa oli aineksia vakavaankin, jopa hengenvaaralliseen loukkaantumiseen. Narun havaitseminen pyöräillessä on vaikeaa ja siihen osuminen aiheuttaa suurella todennäköisyydellä kaatumisen ja loukkaantumisen.

Poliisipartio kirjasi asiasta rikosilmoituksen vaaran aiheuttamisesta ja vammantuottamuksesta. Naruviritelmän tekijästä ei ollut vielä ilmoitushetkellä tietoa. Poliisi pyytää narun virittäjästä/virittäjistä havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194.

Pakettiautoilija ja polkupyöräilijä kolaroivat Limingantullissa.

Iltapäivällä kello 16.50 aikaan tapahtui liikenneonnettomuus, jossa olivat osallisina polkupyöräilijä ja pakettiauto. Onnettomuus tapahtui Limingantullissa kauppaliikkeen piha-alueella.

Törmäyksen seurauksena polkupyöräilijä loukkasi jalkansa ja hänet kuljetettiin sairaankuljetuksen toimesta hoidettavaksi.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneeseen.

Lähde: Poliisi