Nuori nainen loukkaantui ulosajossa Vanhalla Mikkelintiellä Pieksämäellä, muut autossa olleet jättivät naisen autoon loukkaantuneena ja poistuivat paikalta, kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

PIEKSÄMÄKI

Hätäkeskukseen tehtiin 14.6.2020 klo 22.45 ilmoitus henkilöauton ulosajosta Pieksämäellä Vanhalla Mikkelintiellä. Paikalle saapuneelle pelastushenkilöstölle ja poliisipartiolle ilmeni, että auton sisällä on loukkaantuneena nuori nainen. Nainen kuljetettiin KYS:iin sairaalahoitoon.

Alustavien tutkintatoimenpiteiden perusteella on syytä epäillä, että ulosajon jälkeen paikalta oli poistunut auton kuljettaja sekä kaksi matkustajaa. Epäilty auton kuljettaja on otettu kiinni rikoksesta epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja heitteillepanoon. Kahden muun paikalta poistuneen epäillään syyllistyneen heitteillepanoon.

Loukkaantuneen naisen vammat eivät ole hengenvaarallisia, ja poliisi on jo saanut puhutettua naista. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Lähde ja teksti: Poliisi