Nuori mies kaahasi yli kolminkertaisesti sallittuun nopeuteen nähden Hämeenlinnassa – Lisäki Hämeenlinnassa jäi kiinni huumerattijuoppo, autosta löytyi myös aseen patruunoita ja huumeita

Jaa tämä julkaisu:

HÄMEENLINNA

Nuori mies kaahasi yli kolminkertaisesti sallittuun nopeuteen nähden.

Nuoren miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen tiistaiaamuna Korsutiellä. Hän ajoi moottoripyörällä poliisin tutkaan 102 km/h nopeudella, nopeusrajoituksen ollessa 30 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hämeenlinnassa ajeltiin huumepäissään autolla, jossa oli väärät kilvet. Autosta löytyi myös huumeita ja aseen patruunoita.

Partio pysäytti tiistaina iltapäivällä 25-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton tarkastusta varten. Autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli puolestaan positiivinen.

Autoon tehtiin paikanetsintä, jonka jälkeen kuljettajaa ja kyydissä ollutta 23-vuotista miestä oli syytä epäillä huumausainerikoksesta. Molempien hallusta ja autosta löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran. Lisäksi heidän hallussa oli ampuma-aseen patruunoita.

Tapahtunutta tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausainerikoksena ja lievänä ampuma-aserikoksena. Molemmat miehet otettiin kiinni asian selvittämiseksi.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *