Nuorelta naiselta varastettiin puhelin Imatralla, myös kirpputorin kassasta vietiin rahaa, poliisi kaipaa havaintoja – Imatralla sattui myös henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen yhteentörmäys

Jaa tämä julkaisu:

IMATRA

Poliisi kaipaa havaintoja

Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa on anastettu kirpputorin kassasta pieni summa rahaa tiistain 11.8 klo 20.00-20.15 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan näpistyksenä.

Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa Koskenpartaalla miehen ja naisen epäillään anastaneen puhelimen nuorelta naiselta tiistaina 11.8 klo 23.30-23.45 välisenä aikana. Pariskunta oli pyytänyt puhelinta lainaan, eivätkä antaneetkaan sitä enää takaisin. Kun puhelimen omistaja pyysi puhelintaan takaisin, häntä lyötiin kasvoihin. Asiaa tutkitaan lievänä kavalluksena, pahoinpitelynä ja lievänä pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Saareksiinmäellä henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen yhteentörmäys

Imatralla Saareksiinmäen kaupunginosassa sattui henkilöauton ja pyöräilijän välinen yhteentörmäys suojatiellä tiistaiaamuna. Pyöräilijä vietiin Honkaharjun terveysasemalle tarkistuttamaan vammansa, joista poliisi ei tiedota enempää. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi muistuttaa riittävän alhaisen nopeuden noudattamisesta ja yleisestä varovaisuudesta, etenkin kun liikenteessä on taas pieniä koululaisia.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *