Noin nelikymppinen mies ajeli kovassa kännissä Lahdessa, lisäksi Lahdessa tapahtui henkilöautoilijan ja polkupyöräilijän välinen yhteentörmäys

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LAHTI

Keskiviikkoaamuna Ala-Okeroistentien ja Hennalankadun risteyksessä henkilöauto ja polkupyöräilijä törmäsivät. Auto oli tullut Hennalankatua ja pysähdyttyään stop-merkin kohdalla, kääntyi oikealle kohti Salpakangasta. Samaan aikaan Salpakankaan suunnasta oli tullut polkupyöräilijä kohti Jokimaata. Pyörä törmäsi auton oikeaan kylkeen. Autoa kuljetti noin 65-vuotias mies ja polkupyörää noin 75-vuotias mies. Hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Molempien ajo-nopeudet olivat olleet vähäiset. Autoilijan näkyvyyttä risteyksessä oikealle rajoittaa pyörätien reunassa oleva koivu. Autoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.


Keskiviikkoiltana Liipolassa noin 40-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Miehen ajo-oikeus oli rauennut 10 vuotta sitten. Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi