Neljä alle 15-vuotiasta poikaa sytytti konttivaraston tuleen Nokialla huhtikuun loppupuolella – poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Neljä alle 15-vuotiasta poikaa sytytti konttivaraston tuleen Nokialla huhtikuun loppupuolella - poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi 1
KUVITUSKUVA.

NOKIA

Sisä-Suomen poliisilaitoksessa, Nokian poliisiasemalla, on saatu päätökseen 25.4.2021 tapahtuneen konttivarastopalon esitutkinta, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitos. Tulipaloa tutkittiin vahingontekona ja esitutkinnassa selvisi, että teosta on syytä epäillä neljää alle 15-vuotiasta lasta.

Teko ei etene syyttäjälle syyteharkintaan, sillä rikolliseen tekoon epäillyt ovat alle 15-vuotiaita.

Poliisi muistuttaa, että myös alle 15-vuotias joutuu korvaamaan rikoksella eli rangaistavaksi määrätyllä teolla aiheuttamansa vahingot.

Tulipalon yhteydessä tuhoutuivat Harjuniityn koulun pihassa olleet kontit sekä niissä säilytetyt ulkoiluvälineet käyttökelvottomiksi.

Poliisi ei epäile näiden neljän lapsen liittyvän millään tapaa samana päivänä 25.4.2021 tapahtuneeseen kahteen tulipaloon Koskenmäen päiväkodilla ja kuorimon kuljettimella Lintuniemenkadulla. Poliisi jatkaa näiden palojen tutkintaa.

Lähteenä: Poliisi