Näpistellyt mies pakeni poliisia vaarallisesti kännissä Rovaniemellä maanantaina aamuyöllä

Jaa tämä julkaisu:

ROVANIEMI

Poliisi sai aamuyöllä ilmoituksen, jonka mukaan teollisuusalueella sijaitsevalla huoltoasemalla on näpistelemässä aggressiivisesti käyttäytyvä mies. Poliisien saapuessa paikalle mies lähti pakenemaan autolla huoltamon pihasta.

Poliisipartio tavoitti miehen kuljettaman auton Korkalovaarantiellä. Pakomatka jatkui Korkalovaaran läpi mm. kevyenliikenteenväyliä pitkin sekä Vaaranlammen koulun piha-alueella kaahaten. Sieltä pako jatkui keskustaan, missä mies ajoi mm. Lordin aukion kävelykatua pitkin. Poliisit ohjasivat auton kulkua siten, että se saatiin pois keskustan alueelta. Pakeneva auto jatkoi matkaansa Kajaanintielle, mistä se päätyi nurmialueiden ja pyöräteiden kautta lopulta Hiihtomajantielle ja sieltä Ounasrinteentielle. Ounasrinteentiellä auto pyörähti siten, että poliisipartiot pääsivät estämään pakomatkan jatkumisen.

27-vuotiasta miestä epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisin tiedossa ei ole vielä, oliko miehen käyttämä auto luvallisesti käytössä.

Ajo oli vaarallista koko pakomatkan ajan. Mies ei hiljentänyt vauhtiaan risteyksiin. Pyöräteillä ja kävelykadulla ihmiset joutuivat väistämään paennutta autoa. Henkilövahingoilta kuitenkin säästyttiin.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *