N. 30-vuotias nainen ajeli keskellä vilkkainta aikaa huumepäissään Liperissä, lisäksi mieskuljettaja ajoi huumepäissään Joensuusta varastetulla autolla puuhun

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LIPERI

Liperiläinen n. 30-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa Liperissä Liperintiellä perjantaina noin kello 16. Hän puhalsi 0 o/oo, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.


Liperiläinen noin 25-vuotias mies ajoi pakettiautolla ulos tieltä Heinävedentiellä Liperissä perjantaina noin kello 20. Ulosajossa auto oli törmännyt puuhun ja pyörähtänyt katolleen, törmäys oli ollut niin voimakas, että puun latva oli katkennut. Kuljettaja puhalsi nollat, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Pakettiauto oli varastettu aiemmin Joensuusta, poliisi tutkii tapausta mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, sillä miehellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta.

Lähde ja teksti: Poliisi