Mopo ja henkilöauto törmäsivät Oulussa Valtatien ja Kaarretien risteyksessä

Jaa tämä julkaisu:

OULU

Oulun poliisille tuli sunnuntaina 23.8. hieman klo 22:n jälkeen tehtävä Ouluun Valtatien ja Kaarretien risteykseen. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan mopo ja henkilöauto olivat törmänneet toisiinsa risteysalueella.

Poliisipartiolle kerrottiin tapahtumapaikalla osallisten toimesta, että henkilöauto oli ajanut Valtatietä Merikoskenkadun suunnasta ja mopoilija vastaavasti Valtatietä Tulliväylän suunnasta. Henkilöauto oli ollut kääntymässä liikennevaloilla ohjatussa risteyksessä vasemmalle Kaarretielle. Kuljettaja oli lähtenyt kääntymään valojen vaihduttua vihreäksi, mutta ei ollut havainnut riittävän ajoissa vastakkaisesta suunnasta risteyksen yli suoraan ajanutta mopoilijaa.

Mopoilija törmäsi auton keulaan ja lensi mopon päältä osuen auton tuulilasiin. Kuljettajana ollut oululainen nuori mies toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta sairaalaan tarkastettavaksi. Hänen vammoistaan ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

Mopo ja henkilöauto vaurioituivat molemmat tapahtuneen seurauksena.

Henkilöautoa kuljettanutta oululaista miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kyseisessä risteyksessä ei ole erikseen vihreää nuolivaloa kääntyville, jolloin vasemmalle kääntyvän on väistämissääntöjen mukaan väistettävä vastaantulevaa liikennettä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *