Moottoripyöräilijä törmäsi liikenteenjakajaan Kauniaisissa lauantaina 6. marraskuuta – poliisi kaipaa havaintoja

KAUNIAINEN

Poliisi pyytää havaintoja Kauniaisissa 6. marraskuuta sattuneeseen liikenneonnettomuuteen, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Kauniaisissa, Helsingintiellä, tapahtui lauantaina 6. marraskuuta, noin kello 22.40 tilanne, jossa moottoripyöräilijä törmäsi liikenteenjakajaan. 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Törmäystä edelsi tilanne, jossa moottoripyörän edessä kohti Kauniaisten keskustaa ajanut autoilija oli hidastanut ja kiihdyttänyt vauhtiaan useita kertoja. Kun moottoripyöräilijä oli ohittanut auton ja sen jälkeen kiinnittänyt huomionsa perässään kiinni ajavaan autoon, hän oli törmännyt ajokaistan vasemmassa reunassa olleeseen liikenteenjakajaan ja kaatunut törmäyksen seurauksena. Autoilija poistui paikalta selvittämättä tilannetta. 

Länsi-Uudenmaan poliisi epäilee sekä moottoripyörän kuljettajaa että paikalta poistunutta autoilijaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta ja paikalta poistuneen hopeisen Volkswagen Caddyn kuljettajasta. Kuljettaja, ja myös havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Lähteenä: Länsi-Uudenmaan poliisilaitos