Moottoripyöräilijä kaahasi 200 km/h poliisin tutkaan Outokummussa ja katosi – poliisi pyytää apua, jos esim. tienkäyttäjien kojelautakameraan olisi tallentunut kyseinen moottoripyöräilijä

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Moottoripyöräilijä kaahasi 200 km/h poliisin tutkaan Outokummussa ja katosi - poliisi pyytää apua, jos esim. tienkäyttäjien kojelautakameraan olisi tallentunut kyseinen moottoripyöräilijä 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi.

OUTOKUMPU

Moottoripyöräilijää epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Valtatie 9:llä, Outokummussa Varislammen kohdalla, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

Tapaus sattui keksiviikkona kello kymmenen aikaan aamulla. Liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio mittasi moottoripyörälle yli 200 kilometrin tuntinopeuden 80 km/h nopeusrajoitusalueella. Moottoripyöräilijää ei tavoitettu. Tapahtuma-aikaan valtatiellä oli runsaasti liikennettä.

Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä tapauksesta erityisesti, jos moottoripyörä on tallentunut jonkun auton kojelautakameraan. 
Havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

Lähteenä: Poliisi