Moottoripyöräilijä ajoi ulos tieltä ja loukkaantui Siilinjärvellä – lisäksi poliisi tutkii kahta moottoripyörävarkautta Pohjois-Savossa

intiimisheivaustuotteita naisille

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Moottoripyöräilijä ajoi ulos tieltä ja loukkaantui Siilinjärvellä - lisäksi poliisi tutkii kahta moottoripyörävarkautta Pohjois-Savossa 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi

KIURUVESI – KUOPIO – SIILINJÄRVI

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan liikenneonnettomuudesta, jossa loukkaantui moottoripyöräilijä. Poliisi tutkii liikenneonnettomuuten johtaneita syitä. Kuljettaja on hoidettavana sairaalassa. Poliisi tutkii myös Kiuruvedellä ja Kuopiossa tapahtuneita moottoripyörävarkauksia.

Moottoripyöräilijä ajoi ulos tieltä ja loukkaantui Siilinjärvellä.

Keskiviikkona kello 11.20 aikaan moottoripyöräilijä ajoi ulos tieltä tiellä 75 Siilinjärven Kuuslahdessa. Moottoripyöräilijä oli ajamassa Siilinjärveltä Nilsiän suuntaan, kun se ajautui kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ojaan. 

1980-luvulla syntynyt kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja on hoidettavana sairaalassa. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä ja esitutkinnassa rikosnimikkeenä on liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Moottoripyörä anastettiin pihasta Kiuruvedellä.

125-kuutioinen Samurai Cross -merkkinen moottoripyörä anastettiin 4.6.-6.6.2021 välisenä aikana Kiuruveden Aittojärvellä sijaitsevan talon pihasta. Moottoripyörästä puuttui anastushetkellä penkki, takalokasuoja, kaasuvaijeri sekä ketjut, joten moottoripyörä ei ollut ajokuntoinen.  

Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Myös Kuopiossa varastettiin moottoripyörä.

125-kuutioinen KTM-merkkinen moottoripyörä anastettiin Kuopion Haapaniemellä talon pihasta keskiviikkona kello 8-18 välisenä aikana. Anastetun moottoripyörän rekisterinumero 90-FFO. Moottoripyörässä on oranssit vanteet ja vaaleat muovikatteet. 

Tapausta tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Poliisi kaipaa varkauksiin havaintoja.

Moottoripyörävarkauksiin liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa puhelinnumeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Mikäli anastettu moottoripyörä nähdään liikenteessä, siitä voi ilmoittaa myös hätäkeskukseen.

Lähteenä: Poliisi

intiimisheivaustuotteita naisille