Moottoripyörä yritettiin varastaa Kimpisen kaupunginosassa Lappeenrannassa – Joutsenosta varastettu henkilöauto löytyi Suomenniemeltä varkaan kera

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

LAPPEENRANTA

Moottoripyörä yritettiin varastaa Kimpisen kaupunginosassa.

Lappeenrannassa Kimpisen kaupunginosassa on tiistaina päivällä yritetty anastaa moottoripyörä ammattikoulun parkkipaikalta. Poliisi tutkii asiaa moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yrityksenä.

JOUTSENO – SUOMENNIEMI

Joutsenossa varastettu henkilöauto löytyi Suomenniemellä varkaan kera.

Lappeenrannassa Joutsenossa on tiistaiyönä murtauduttu yrityksen tiloihin ja anastettu henkilöauto. Poliisi tavoitti aamulla anastetun auton ja rikoksesta epäillyn henkilön Suomenniemeltä. Poliisi toi rikoksesta epäillyn henkilön Lappeenrannan poliisiasemalle ja tutkii asiaa varkautena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Poliisi ohjeistaa varkauksien ennaltaehkämiseksi.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Paras tapa estää ajoneuvon varkaus on lukita ajoneuvo tai mahdollisuuksien mukaan säilyttää sitä lukitussa tilassa.

Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Lähde: Poliisi