Moottorikelkka anastettiin Kouvolassa, poliisi kaipaa havaintoja – lisäksi poliisilla on hallussaan varastetuksi epäilty polkupyörä – Kouvolan alueella myös tapahtui useita liikennevahinkoja ja ajeltiin kännissä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

KOUVOLA

Anastetuksi epäilty polkupyörä

Kaakkois-Suomen poliisin hallussa on anastetuksi epäilty polkupyörä, josta ei ole saapunut poliisille rikosilmoitusta. Nishiki-merkkinen pyörä on anastettu todennäköisesti Kouvolan keskusta Salpausselänkadulla sijaitsevan pizzerian vierustalta 15. – 16.7.2020.

Polkupyörävarkauksien ja kätkemisrikosten selvittämiseksi on tärkeää, että rikosilmoituksessa poliisille annetaan polkupyörästä mahdollisimman yksilöivät tiedot. Ilman tunnistetietoja syyllisten kiinnisaaminen on haastavaa. Rikosilmoitukseen on hyvä liittää myös valokuva.

[smartslider3 slider=”9″]

Anastettu Arctic Cat moottorikelkka

Pilkanmaalta anastettiin 10. – 17.7.2020 moottorikelkka. Arctic Cat Bearcat 570 XTE -moottorikelkassa on sininen keula ja musta penkki.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai p. 0504479574.

Viikonlopun liikennerikokset Pohjois-Kymenlaaksossa

Viikonlopun aikana Pohjois-Kymenlaaksossa tapahtui neljä ulosajoa sekä yksi peräänajo. Onnettomuuksista aiheutui lieviä henkilövahinkoja. Kaikkia kuljettajia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja osaa rattijuopumuksesta. Kahdella kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lauantai-iltana 18.7.2020 partio pysäytti Korialla henkilöauton, jonka kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Lisäksi viikonlopun aikana kolme kuljettajaa pakeni poliisia henkilöautolla Kouvolassa. Poliisi tavoitti kaikki kuljettajat ja heitä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kahta kuljettajaa rattijuopumuksista.

Lauantaina 18.7.2020 poliisi mittasi Iitissä 50 km/h nopeusrajoitusalueella kahdelle moottoripyörälle 118 km/h nopeuden. Molempia kuljettajia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidät määrättiin ajokieltoon.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]