Miestä puukotettiin useita kertoja vartaloon Nurmeksessa, sivulliset ottivat epäillyn tekijän kiinni – tapahtumapaikalla paloi myös henkilöauto

Jaa tämä julkaisu:

NURMES

Poliisi sai keskiviikkona 12.8.2020 klo 20.16 aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Nurmeksen taajaman alueelta. Ilmoituksen mukaan mieshenkilöä on lyöty teräaseella rivitalon pihassa.

Paikalle meni poliisin ja ensihoidon yksiköitä. Yksiköt totesivat tapahtumapaikalla rivitalon pihassa olevan henkilöauton olevan tulessa. Tapahtumapaikkatutkinnassa ilmeni, että noin 30-vuotiasta paikkakuntalaista miestä oli lyöty teräaseella useita kertoja vartaloon. Paikalla olleet sivulliset olivat ottaneet teosta epäillyn, noin 50-vuotiaan joensuulaismiehen kiinni tapahtumapaikalla.

Poliisi tutkii teräaseella tapahtunutta lyömistä tapon yrityksenä ja auton tulipaloa tuhotyönä. Tapon yrityksen uhri on toimitettu sairaalahoitoon.

Poliisi pyytää alueen kansalaisilta tapahtumaan liittyviä havaintoja ja vihjeitä. Juuri ennen tapahtumia hopea Nissan 350Z ja sininen Mitsubishi Carisma henkilöauto ovat ajaneet Nurmeksen taajamassa olevaa Kyrönrannankatua pitkin peräkkäin. Näiden autojen liikkeillä voi olla merkitystä tapausten selvittämisessä. Kyseinen Nissan 350Z on tapahtumassa palanut henkilöauto.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *